![]() ![]() |
Jan 5 2010, 10:57 PM
|
|
|
Administrator ![]() Grupa: Root Admin Postów: 6 Dołączył: 5-January 10 Użytkownik nr: 1 |
Witam
Dzisiaj podjąłem decyzję, aby wrócić do wersji 2.3.6 invision powerboard. Nie wiem jak wy, ale ja wersji 3.0 w ogólnie nie ogarniam. Jest tam pełno niepotrzebnych wodotrysków, powoli chodzi i jest nieprzejrzyste. Moim skromnym zdaniem, lepszego skina niż skin ten, który jest w tym momencie, nie wymyślono. A co Wy na ten temat sądzicie? Ponadto nowe działy będą dodawane po kolei, tzn przykładowo zostanie opracowany dział metin2, to następnym krokiem będzie stworzenie działu Aion. Oczywiście jesteśmy na forum o cheatach, więc wszystkie chwyty w dalszym ciągu dozwolone. Z automatu uruchamiam nabór na moderatorów działów. Jeśli ktoś chce stworzyć dział i umieszczać w nim aktualne cheaty, to zapraszam. Pozdrawiam, |
|
|
|
Jan 7 2010, 09:48 PM
|
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 7-January 10 Użytkownik nr: 2 |
o kij tu w końcu chodzi?
Po co to forum skoro wchodzisz by coś zmienić raz na miesiąc ? |
|
|
|
Jan 8 2010, 09:34 PM
|
|
|
Administrator ![]() Grupa: Root Admin Postów: 6 Dołączył: 5-January 10 Użytkownik nr: 1 |
|
|
|
|
| Guest_Gość_* |
Jan 9 2010, 09:46 AM
|
|
Guests |
Mówiłeś mi kiedyś,że bedzie reklama,będą ludzie,będzie rozgłos,a tym czasem jest bieda i jesteśmy we dwójke na tym forum.
Hmm? |
|
|
|
Jan 9 2010, 01:55 PM
|
|
|
|
|
|
|
| Guest_Gość_* |
Jan 9 2010, 02:01 PM
|
|
Guests |
To jak znajdziesz takich ludzi ze wsparciem to ponownie do mnie napisz na gadu.
Accurate. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th September 2010 - 11:20 PM |